یکشنبه, 04 تیر 1396

sms

تست سرعت

" بررسي سرعت دانلود "

جهت بررسي سرعت اتصال خود به اينترنت موارد زير را بترتيب اجرا نماييد :

توجه : فايلي كه دانلود ميكنيد تنها جهت تست سرعت ارتباط ميباشد و نبايستي بصورت كامل دانلود گردد (حدودا 10% از دانلود فايل جهت تست سرعت كافي است ، در صورت دانلود كامل فايل مسئوليت حجم مصرف شده بر عهده خود شخص ميباشد و اين مديريت هيچگونه مسؤليتي در قبال افزايش حجم نخواهد داشت)

1) فايل هاي زير را از مسير داده شده دانلود نموده و سرعت نشان داده شده را يادداشت نماييد :

الف) تست پهناي باند ارتباطي از منزل شما تا دانشگاه

ب) تست پهناي باند ارتباطي در داخل كشور

ج) تست پهناي باند ارتباطي تا خارج از كشور

نكته مهم : سرعتي كه نشان داده ميشود ممکن است براساس (K‌Bps) كيلوبايت بر ثانيه باشد كه براي مقايسه با سرويس خريداري شده بايد به (Kbps) كيلوبيت برثانيه تبديل شود ،براي اين كار بايستي عدد را در 8 ضرب كرده تا تبديل انجام شود.
2) عدد بدست آمده را با سرويس خود مقايسه كنيد.

نكته مهم در مورد كاربران ADSL :

1) در صورتي كه پهناي باند ارتباطي شما در تست 1 كمتر ازپهناي باند سرويس خريداري شده (512Kbps) ميباشد مشكل از شركت ارائه دهنده ADSL بوده ، بايد با پشتيباني شركت مربوطه (1844) تماس حاصل نماييد.

2) در صورتي كه پهناي باند ارتباطي شما در تست 1 برابر يا بيشتر از پهناي باند سرويس خريداري شده (512Kbps) است ولي در تست 2 كمتر از ميزان مورد نظر است مشكل يا از شركت ارئه دهنده ADSL و يا از شركت ارتباطات زيرساخت است.جهت اطلاع از اين موضوع با كارشناسان مديريت فناوري اطلاعات تماس حاصل نماييد.

3) در صورتي كه پهناي باند ارتباطي شما در تست 1و2 مناسب ولي در تست 3 كمتر از پهناي باند سرويس خريداري شده (512Kbps) است مشكل از پهناي باند ورودي كشور ميباشد.

نكته مهم در مورد كاربران vpn :

1) در صورتي كه پهناي باند ارتباطي شما در تست 1 كمتر از (512) ميباشد ارتباط شما تا Data Center دانشگاه ايراد دارد ، براي حل مشكل با كارشناس IT مركز يا كارشناسان اداره زير ساخت و اينترنت تماس حاصل نماييد.

2) در صورتي كه پهناي باند ارتباطي شما در تست اول مناسب ولي در تست دوم يا سوم كمتر از (512Kbps) است مراتب را به كارشناسان مديريت فناوري اطلاعات ، اطلاع دهيد.

************************************************

تلفن مستقيم : 2337598 و 2122621يا 2305410 الي 19 * تلفن داخلي : 2621-2759 * تلفن گویا : 2122759

Email : آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید

آخرین بروز رسانی در دوشنبه, 09 شهریور 1394 ساعت 07:59